مقاله جامع ارزش گذاری کسب و کارها

ارزش‌ گذاری فرآیند قیمت‌گذاری محصول یا خدمات و یکی از عناصر بنیادی در مسیر توسعه و پایداری کسب‌وکارها است. این فرآیند، ممکن است به دلایل متنوعی از قبیل جذب سرمایه، ادغام و تملیک، ارزیابی وضعیت شرکت، عرضه اولیه سهام یا خروج و تجزیه شرکت انجام شود. با وجود محدودیت‌هایی مانند عدم قطعیت و ریسک‌های بالا […]

راهنمای ارزش گذاری کسب و کار و استارتاپ ها

جذب سرمایه استارتاپ‌ها | هرآنچه در مورد جذب و افزایش سرمایه لازم است بدانید

ایده اولیه هر چقدر هم که شگفت‌انگیز باشد، باز هم یک استارتاپ برای ادامه حیات به جذب سرمایه نیاز دارد. به اقدام استارتاپ برای تامین نقدیندگی مورد نیاز از راه‌های مختلف، جذب سرمایه گفته می‌شود که ترکیب محصول خوب، تیم کارآمد و سهم بازار منطقی شانس افزایش آن را بالاتر می‌برد. کسب‌وکارها در یک رقابت […]

جذب سرمایه استارتاپ‌ها باعث دستیابی به اهداف می‌شود.

جدیدترین مقالات

Default Image

چالش‌های تدوین طرح کسب‌وکار (بیزنس‌پلن) در کسب ‌و کارهای فناور، از نگاه ری دالیو

در فضای پرتلاطم استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، داشتن طرح کسب ‌و کار شفاف و سنجیده، ابزاری کلیدی برای راهبری و تصمیم‌گیری محسوب می‌شود. بسیاری از کارآفرینان حوزه فناوری به دلیل شتاب در ورود به بازار یا خوش‌بینی بیش‌ازحد نسبت به…

گروه تحریریۀ شرکت راهبران سرمایۀ هوشمند
Default Image

چالش‌های تدوین طرح کسب‌وکار (بیزنس‌پلن) در کسب‌وکارهای فناور، از نگاه بن هورویتز

در فضای رقابتی امروز، یک طرح کسب‌وکار (بیزنس پلن) منسجم می‌تواند مرز بین شکست یا موفقیت استارتاپ‌های فناور باشد. بسیاری از بنیان‌گذاران باتکیه‌بر ایده‌های نوآورانه و اشتیاق اولیه وارد بازار می‌شوند، اما عدم وجود نقشه راه دقیق، آن‌ها را خیلی…

گروه تحریریۀ شرکت راهبران سرمایۀ هوشمند
Default Image

چالش‌های تدوین طرح کسب‌وکار (بیزنس‌پلن) در کسب‌وکارهای فناور، از نگاه مارک اندریسن

اگر صاحب یک کسب‌وکار فناور باشید، احتمالاً زمان و انرژی زیادی را صرف توسعهٔ محصول یا جذب مشتری‌های اولیه می‌کنید و تدوین طرح تجاری جامع را به آینده موکول می‌کنید. بااین‌حال، نبود بیزنس پلن منسجم، می‌تواند پیامدهای سنگینی برای استارتاپ…

گروه تحریریۀ شرکت راهبران سرمایۀ هوشمند
چالش‌های پیش ‌بینی مالی در کسب‌وکارهای فناور، از نگاه تریویس کلنیک

چالش‌های پیش ‌بینی مالی در کسب‌وکارهای فناور، از نگاه تریویس کلنیک

امروزه سرعت نوآوری و فناوری چنان افزایش‌یافته است که تصور راه‌اندازی استارتاپ بدون نقشه راه مالی، چیزی شبیه ماجراجویی در تاریکی به نظر می‌رسد. مدل مالی ابزاری است که امکان شبیه‌سازی سناریوهای گوناگون بر پایه داده‌های واقعی را فراهم می‌کند…

گروه تحریریۀ شرکت راهبران سرمایۀ هوشمند
Default Image

چالش‌های تدوین طرح کسب‌وکار (بیزنس‌پلن) در کسب‌وکارهای فناور، از نگاه پیتر تیل

طرح کسب‌وکار (بیزنس پلن) تنها یک برنامهٔ ساده روی کاغذ نیست؛ بلکه نقشهٔ راهی است که جنبه‌های کلیدی نظیر شناخت بازار، تحلیل فضای رقابتی و تعیین راهبردهای ورود را پوشش می‌دهد. در محیط پویای کسب‌وکارهای فناور، نداشتن یک برنامهٔ تفصیلی…

گروه تحریریۀ شرکت راهبران سرمایۀ هوشمند